Garagedeuren

Welkom op onze pagina voor de garagedeuren en garagepoorten.

Wij leveren en monteren sectionaal garagedeuren, rolpoorten en openslaande deuren.

 

 

Panelen

 

RIB

Een horizontale belijning per 10 centimeter geeft dit deurblad zijn robuuste uiterlijk. Door zijn tijdloze vormgeving is een 

gelijnde Rib-deur met vele bouwstijlen te combineren. Dit deurtype is leverbaar in vele kleuren en heeft een woodgrain/houtnerf of een stucco oppervlak.

De variant Wood-Rib biedt keuze uit vier fraaie houtimitaties: gouden eik, donker eiken, oud eiken of mahony. De Rib deur is goed te combineren met aluminium zichtsekties die op verzoek eveneens van een RAL-kleur of hout imitatie voorzien kunnen worden.Het deurtype Rib- gelijnd is tevens het meest geschikt voor zeer grote deurafmetingen en kan tot een breedte van 10 meter geproduceerd worden.

 

 

Lees meer: Panelen

Openslaande deuren

Openslaande deuren duoport

 

OPENSLAANDE GARAGEDEUR 

Het ideale alternatief voor de sectionaldeur en leverbaar in nagenoeg alle paneelvarianten. De deuren zijn voorzien van een stalen montageframe en er zijn diverse dorpeluitvoeringen beschikbaar. 

Deze deur kan geproduceerd worden met gelijke- of ongelijke vleugelbreedtes.

 

Lees meer: Openslaande deuren

motor garagedeur

Berner garagedeur motor

Garagedeurmotor

motor bediening  Berner Duitse kwaliteits motor voor jarenlang plezier Uw voordeel ligt voor de hand: Open uw garagedeur comfortabel vanuit de auto – of het nu in het donker, bij regen, kou of sneeuw is, u kunt in uw voertuig blijven. Uw handzender heeft u steeds onder handbereik aan uw sleutelbos, op de zonneklep of in de sigarettenaansteker en zo rijdt u vlug binnen in uw verlichte garage.

 Berner garagaragedeur aandrijving

Berner aandrijvingen voldoen aan alle gangbare normen. Ze zijn principieel TÜV gekeurd en geschikt voor alle handelsgebruikelijke deurtypen, of het nu gaat om uw nieuwe garagedeur of over het uitbreiden van het al aanwezige

.

Lees meer: motor garagedeur

sectionaaldeur

sectionaaldeur

Sectionaall garagedeur

Wij leveren en monteren sectionaal garagedeuren in de regio midden Limburg Roermond Weert Venlo. 

Pieter Hendriks te Neer

 Meer keuze. Meer variatie.

Montage garagedeur

Bekijk hieronder de montage film van een garagedeur.

 

 

Lees meer: sectionaaldeur