motor garagedeur

Berner garagedeur aandrijving

Garagedeurmotor

motor bediening  Berner Duitse kwaliteits motor voor jarenlang plezier Uw voordeel ligt voor de hand: Open uw garagedeur comfortabel vanuit de auto – of het nu in het donker, bij regen, kou of sneeuw is, u kunt in uw voertuig blijven. Uw handzender heeft u steeds onder handbereik aan uw sleutelbos, op de zonneklep of in de sigarettenaansteker en zo rijdt u vlug binnen in uw verlichte garage.

 Berner garagaragedeur aandrijving

Berner aandrijvingen voldoen aan alle gangbare normen. Ze zijn principieel TÜV gekeurd en geschikt voor alle handelsgebruikelijke deurtypen, of het nu gaat om uw nieuwe garagedeur of over het uitbreiden van het al aanwezige

.

 De intelligente uitschakelautomaat bij een obstakelzorgt voor de veiligheid van grote en kleine gebruikers en beschermt uiteraard ook uw auto tegen ongewenste schade. 

 Bij hindernissen stopt de deur direct en beweegt daarna kort in de tegengestelde richting. Inklemmen is uitgesloten.

 

De uitschakelautomaat einergiebesparend deze controleert zichzelf en stelt zich eventueel opnieuw in - en is uiteraard TÜV-gekeurd en volledig gecertificeerd

 Inbraakbeveiliging door mechanische opschuifvergrendeling Bij het sluiten van de deur vergrendelt de opschuifvergrendeling in de aanslag in de geleiderail. Dit is de meest effectieve beveiliging tegen openwrikken.

 

Deze mechanische opschuifvergrendeling werkt altijd. Ook zonder stroom! Daarom kunt u bijv. in de vakantietijd rustig de stekker uit het stopcontact trekken. De gepatenteerde opschuifvergrendeling is in de 

rail geïntegreerd, al voorgemonteerd en biedt u de best mogelijk inbraakbeveiliging.

 Verschillende berner aandrijvingen;

Profiteer bij de hele serie van de gepatenteerde Berner inbraakbeveiliging, van de intelligente en gevoelige hindernisherkenning en nuttige functies, zoals de Soft-Start en Soft-Stop of het automatisch sluiten – veiligheid en comfort staan bij ons op de eerste plaats.

 De gunstig geprijsde en trendvolgende GA101 is het instapmodel onder de Berner-aandrijvingen. Hij is bijzonder betrouwbaar, robuust en heeft een lange levensduur, is geschikt voor deurafmetingen tot maximaal 7 m² en heeft een maximale trek- en drukkracht van 500 N.

De allrounder GA203 beschikt over talrijke comfortfuncties en is daarmee een echt unicum voor de vakhandel. Het toepassingsgebied ligt vooral in de particuliere sector. Deze hoogwaardige kwaliteitsaandrijving verzameld alle innovatieve funkties en voordelen in zich: Snel-open-funktie, praktische gedeeltelijke opening instelbaar, spaarzame en felle LED-verlichting met economische stroombesparing. In de stand-by funktie is het verbruik slechts 0,5 Watt.

Zijn maximale trek- en drukkracht van 750 N opent deurafmetingen tot maximaal 12 m² moeiteloos en zijn optimale veiligheidsfuncties onderstrepen de unieke gebruiksvriendelijkheid.

Verder zijn er nog type voor de industriedeuren.