Panelen

 

RIB

Een horizontale belijning per 10 centimeter geeft dit deurblad zijn robuuste uiterlijk. Door zijn tijdloze vormgeving is een 

gelijnde Rib-deur met vele bouwstijlen te combineren. Dit deurtype is leverbaar in vele kleuren en heeft een woodgrain/houtnerf of een stucco oppervlak.

De variant Wood-Rib biedt keuze uit vier fraaie houtimitaties: gouden eik, donker eiken, oud eiken of mahony. De Rib deur is goed te combineren met aluminium zichtsekties die op verzoek eveneens van een RAL-kleur of hout imitatie voorzien kunnen worden.Het deurtype Rib- gelijnd is tevens het meest geschikt voor zeer grote deurafmetingen en kan tot een breedte van 10 meter geproduceerd worden.

 

 

 

MIDRIB

Een Midrib garagedeur met 1 groef in het midden van elk paneel geeft de impressie van een solide plankmotief en behoort tot de meest populaire uitvoeringen in ons 

assortiment. Midrib deuren beschikken over een stucco, woodgrain/houtnerf of glad oppervlak en hebben RAL 9016 als standaardkleur. Overige kleuren zijn uiteraard leverbaar.

De exclusieve variant “wood-midrib” heeft een glad oppervlak en is voorzien van een UV-bestendige coating met een natuurlijke eiken houten uitstraling.

 

 

FLUSH

Deze garagedeuren beschikken over vlakke panelen met een woodgrain of stucco oppervlak en passen zowel bij garages met een moderne als ook klassieke bouwwijze. De vlakke panelen zijn zeer goed te combineren met ingebouwde rvs vensters die de deur een exclusief uiterlijk geven. 

Standaardkleur is RAL 9016. Andere kleuren zijn uiteraard ook mogelijk.

 

 

 

CASSETTE

Een cassettedeur valt op door zijn klassieke en luxe uitstraling. Rechthoekige cassettes met een fraaie omlijning zijn geperst in het het deurblad dat over een woodgrain/houtnerf structuur beschikt. Cassettedeuren passen optimaal bij een traditionele bouwstijl en bij landhuizen. Indien uw huis voorzien is van houten bouwelementen biedt de wood-cassettedeur een perfekt passende optie. Deze deur beschikt over een UV- bestendige coating met een natuurlijke houten uitstraling.

 

 

SLICK – GLAD

Het deurtype Slick behoort tot de topmodellen binnen ons assortiment en biedt een volledig vlak en glad oppervlak. Een dubbele plaatdikte aan de buitenzijde geeft deze deur zijn sterkte en duurzaamheid. Een garagedeur met Slick panelen past optimaal bij een exclusieve bouwstijl en is door het gladde oppervlak bovendien zeer geschikt om te combineren met roestvrijstalen vensters of andere decorelementen. 

De RAL kleuren 9016, 7016 en 9006 worden als standaard geleverd. Alle overige RAL kleuren alsmede speciale metallic kleuren kunnen op dit deurtype worden aangebracht.

Oppervlakte:

RAL 9016(glad)

RAL 9006(glad)

RAL 7016

 

 SLICK PLUS

Garagedeuren met vlakke panelen in een exclusieve uitvoering. Speciale coatings zorgen voor een indrukwekkend uiterlijk bij 

dit deurtype. Leverbaar zijn Golden oak, RVS-look, Copper en de anthraciet strukturen zwart, grijs en groen.

 

MICRORIB

De kracht van dit moderne deurtype ligt in het bijzondere, gladde oppervlak in combinatie met een geringe golving per 5 mm. Deze fraaie garagedeur is uitermate geschikt om te combineren met roestvrijstalen vensters. Standaardkleur voor Microrib deuren is RAL9016. Het lakken in andere kleuren is uiteraard mogelijk.

 MACRORIB

Een garagedeur met een modern uiterlijk. De panelen hebben een stucco-oppervlak dat voorzien is van een geringe horizontale golving per 10 mm. Standaardkleur voor 

de Macrorib deur is RAL 9007. Lakken in een andere RAL kleur behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 

 

 

TOPRIB

Ons nieuwste garagedeurmodel: Elegant en perfekt passend bij iedere moderne bouwstijl. Met een vertrouwde, maar toch andere horizontale belijning.

RAL 9016 geldt als standaardkleur, maar alle overige RAL kleuren ren en zelfs metallic kleuren zijn voor deze exclusieve garagedeur leverbaar.

 

 

RETRO

Een moderne sectionaldeur met het uiterlijk van een rustiek oude poort. Dat kan met de Ryterna Retro deuren.Gelijnde panelen met houtnerf worden hierbij voorzien van 

extra dekoratieve elementen zoals antiek ogende grepen en scharnieren. Een variant waarbij klassieke paneelmotieven in een hoogwaardig aluminium frame worden geplaatst is eveneens mogelijk.Voor de retro deur zijn diverse ontwerpen beschikbaar. Uw eigen custom design behoort echter ook tot de mogelijkheden.