Pieter Hendriks Zonwering Rolluiken te Neer 

Wij leveren diverse soorten rolluiken, in de regio Limburg Venlo Roermond Weert, kom eens naar de showroom of maak een afspraak voor bij u thuis.

Neem contact met mij op.

Rolluik inbouw

inbouwrolluiken

Inbouwrolluiken.

 

 Inbouwrolluiken

De systemen van heroal voor aluminium rolluiken zijn wat betreft duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit.

Lees meer: Rolluik inbouw

Heroal rolluik opbouw

rolluiken

Rolluiken opbouw heroal

Rolluiken Opbouw van het hoogstaande Duitse merk Heroal. 

Opbouw rolluiken worden aan de buitenzijde op de muur of kozijn gemonteerd. 

De rolluiken van Heroal  zijn wat betreft duurzaamheid, rendement, functionaliteit en design van de hoogste kwaliteit.

Aluminium rolluik

Ze bestaan uit hoogwaardige aluminium legeringen, worden gerolvormd in de productie en worden gecoat in het weerbestendige tweelaags diklakproces. Hierdoor worden systemen gerealiseerd, die maximale bescherming tegen inkijk, geluid en inbraak bieden en echt energiezuinig zijn. De vormgevingsmogelijkheden bij de oppervlakteveredeling en het ruime aanbod aan vormen en types maken van het aluminium rolluik dat daaruit ontstaat een exclusief design. Er zijn verschillende soorten kasten te verkrijgen ronde,  afgeschuind of kwart rond. 

Aluminium rolluiken beschermen onder alle omstandigheden. Naast een goede inbraakvertragende werking, heeft een aluminium rolluik ook goede isolerende eigenschappen. Zo worden warmte, koude en lawaai gereduceerd.

Rolluik motor of optrekband

Er zijn opbouw- en inbouwrolluiken verkrijgbaar. U kunt kiezen voor iedere gewenste RAL-kleur. Voor het meeste comfort kiest men echter al snel voor elektrische bediening, met behulp van o.a. afstandsbediening en/of tijdklok. Ook bij smalle rolluiken (vanaf 50 cm breed) is er al een motor in de oprolbuis te plaatsen en te bedienen met afstandsbediening. We maken gebruik van het bekende merk Somfy voor al onze motoren en besturingen. Bekijk ook eens onze Somfy Tahoma box voor bediening met uw tablet en telefoon.

Maar ook een bediening met koord of optrekband wordt nog steeds veel toegepast. 

Tijdens een gratis advies gesprek bij u thuis of in de showroom gesprek lopen we al deze keuzes met u door.

Ook voor reparatie en rolluikonderdelen kunt u bij ons terrecht, Bekijk onze scherpe prijzen.

 

 

Veiligheidsrolluiken

veiligheidsrolluiken

Een rolluik biedt altijd bescherming, maar in speciale gevallen voor bedrijfspanden en winkels kunnen wij naar wens een stalen beveiligings- rolluik toepassen. Of zelf een rolhek waardoor het zicht in uw etalage behouden blijft.

Door het grote gewicht worden deze altijd elektrisch bediend door middel van een Somfy motor.

Verhoogde inbraakbeveiliging.  Het productpalet varieert van aluminium profielen met uiterst weerbestendige 2-laags-coating van dikke lak tot dubbelwandige edelstaal-rolluikprofielen.

 

De systeemoplossingen heroal

Lees meer: Veiligheidsrolluiken