Somfy het bedrijf

 

 

 Somfy

Somfy is een Franse onderneming en actief in 54 landen via 68 filialen, 51 kantoren en 23 agentschappen, verspreid over 5 continenten. Somfy genereert een omzet van 860 miljoen euro per jaar. Met 8 productiecentra beschikt Somfy bovendien over een doeltreffend assemblage-instrument.

 

Door zijn hoge kwaliteitseisen komt Somfy tegemoet aan de behoeften van 270 miljoen eindgebruikers en 32.000 professionele klanten over de hele wereld. Bij Somfy werken ca. 6000 mensen.

 

Elektrisch bedienen en automatisch besturen van zonwering, rolluiken, raamdecoratie, garagepoorten, tuinhekken, verlichting en het alarm.

In Nederland is Somfy marktleider in producten voor het elektrisch kunnen bedienen en automatisch besturen van zonwering, rolluiken, raamdecoratie, garagepoorten, tuinhekken, verlichting en het alarm. Vanuit de vestiging in Hoofddorp werken circa 60 medewerkers dagelijks aan de marketing, verkoop en logistiek voor de hele Nederlandse markt. Somfy Nederland maakt als dochteronderneming deel uit van de groep SOMFY International.

Wij volgen jaarlijks trainingen bij Somfy om het grote scale aan nieuwe producten en ontwikkelingen bij te houden. En u te kunnen voorzien in het beste advies en service.