Somfy

Somfy motor voor rolluik

 Wij leveren en monteren het complete gamma van Marktleider Somfy.

  • Van bedrade oplossingen met een schakelaar
  • RTS afstandbedieningen met sensoren zon tijd wind ..etc. etc.
  • De nieuwste generatie IO motoren en bedieningen.
  • Koppeling met de Somfy Tahoma box voor bediening met uw smartphone.  

 

 

Elektrische rolluiken

Rolluiken met een Somfy motor bieden u vele voordelen zoals veiligheid, privacy, verduistering en isolatie van zowel licht, geluid als temperatuur. Ideaal in de zomer en de winterperiode! De buismotor laat het rolluik via de tijdklok automatisch zakken wanneer het gaat schemeren buiten waardoor de warmte zoveel mogelijk wordt binnengehouden.

 

Wanneer u de motor tevens automatiseert met een zonsensor, zal het rolluik de warmte van het zonlicht overdag optimaal benutten. Hiermee bespaart u uiteindelijk op uw energierekening. Tussentijds handmatig meteen naar een andere positie sturen kan op elk moment.

 Maar er zijn nog meer voordelen

Met de Somfy bedieningsoplossingen kunt u draadloos alle voorkomende typen rolluiken eenvoudig besturen. De techniek hierachter is radio technologie. Met een draadloze schakelaar of afstandsbediening kunt u alle rolluiken gelijktijdig of individueel sturen. Ook als u niet thuis bent, blijft het rolluik automatisch functioneren met een draadloze tijdklok en/of lichtsensor.

 5 jaar garantie termijn op alle Somfy producten.

 

De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Wij beschikken over jaren ervaring en diverse afgeronde trainingen van Somfy om u goed te kunnen voorzien van advies. Van mogelijkheden met een schakelaar op en neer, afstandsbediening tot de io- training en de Tahoma-box voor centrale bediening met bijvoorbeeld een ipad.